Britney Spears wil dat déze man haar conservator wordt

Britney Spears

De documentaire ‘Framing Britney Spears’ deed veel stof opwaaien. Fans speculeerden al tijden dat de zangeres de regie over haar leven kwijt was door het strenge conservatorschap van haar vader. Ze kregen gelijk, want Britney heeft een vervanger voor daddy Spears op het oog.

Ze wil dat Jodi Montgomery de belangrijke taak van haar vader overneemt. De professioneel gelicentieerde conservator nam in september 2019 al tijdelijk het stokje van Jamie Spears over, wegens gezondheidsproblemen waar hij destijds mee kampte.

Even een opfrissertje, want hoe zat het ook alweer? Jamie Spears werd in 2008 officieel benoemd tot co-conservator van Britney’s nalatenschap en persoon. Dit houdt in dat hij alle belangrijke beslissingen over het leven en de bezittingen van zijn dochter sindsdien gemaakt heeft, en nog steeds maakt. Maar daar is dochterlief Britney klaar mee.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Regie terug in eigen handen

In een officieel verzoekschrift verzoekt Jody Montgomery in naam van Britney dat Jamie aftreedt als conservator van haar persoon. Als hij hiermee instemt blijft hij wel medeconservator van het nalatenschap van de zangeres. Britney vraagt ​​ook dat ze het recht behoudt om een ​​verzoekschrift in te dienen voor beëindiging van het gehele conservatorium mocht ze dat in de toekomst willen.

Vaderliefde

Eerder deze maand gaf Jamie’s advocaat een verklaring af over de juridische strijd waarin ze verwikkeld is. ‘Elke keer dat Britney haar conservatorschap wil beëindigen, kan ze haar advocaat vragen een petitie in te dienen om het te beëindigen; ze heeft dit recht altijd gehad, maar in 13 jaar heeft ze  het nooit uitgeoefend. Britney weet dat haar vader van haar houdt en dat hij er voor haar zal zijn wanneer en als ze hem nodig heeft, precies zoals hij altijd is geweest – conservatorschap of niet. ‘

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Eonline | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.