De broek van kamerlid Kauthar Bouchallikht heeft een eigen twitteraccount

Kauthar

GroenLinks-kamerlid Kauthar Bouchallikht is een frisse verschijning in de Tweede Kamer. Vorige week maakte ze geschiedenis omdat ze de eerste politica is met een hijab die een zetel kreeg. Deze week is haar outfit wederom nieuws, maar dan om een heel andere reden. 

Kauthar droeg namelijk een broek die voor veel twitteraars kennelijk net een slag te hip was. De broek lijkt op een trainingsbroek die ze combineerde met een T-shirt, blazer en sneakers. Daarbij poseerde het kamerlid nonchalant met haar handen in haar zakken. Hartstikke cool als je het ons vraagt, en gelukkig dachten daar naast een handjevol zure twitteraars gelukkig veel mensen net zo over.

 

 

Sterker nog: het leverde Kauthars broek zelfs een eigen twitteraccount op.

 

Gelukkig kan het kamerlid er zelf ook smakelijk om lachen.

Het enthousiasme over de broek is zo groot, dat andere twitteraars nu ook DENK-kamerlid Farid Azarkan oproepen in zo’n broek naar de Kamer te komen.

 

Wie weet gaat het óóit nog een soort van hip worden daar in Den Haag.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: FunX | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.