Indrukwekkend: Brooklyn Beckham onthult mega nektattoo voor verloofde Nicola Peltz

brooklyn beckham

Brooklyn Beckham (21), de oudste zoon van Victoria en David Beckham, gaat wat tatoeages betreft zijn vader in een rechte lijn achterna. Op Instagram showt hij zijn nieuwste inktplaatje, ditmaal in de nek. En uhm, de tattoo doet direct denken aan zijn verloofde Nicola Peltz (25). 

Het zit namelijk zo: Brooklyn Beckham heeft twee ogen op de achterkant van zijn nek laten tatoeëren. Die ogen lijken sprekend op de ogen van Nicola Peltz, die op dezelfde foto recht in de camera kijkt. Volgers van de Beckham-telg op Instagram weten het daarom zeker: dit zijn de ogen van Brooklyns verloofde.

Schrik niet:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Eyes see love 👀💥 on @brooklynbeckham #hideawayatsuitex #slimneedle

Een bericht gedeeld door Doctor Woo (@_dr_woo_) op

Afgelopen juli werd bekend dat Brooklyn zijn Nicola ten huwelijk had gevraagd. De twee waren op dat moment acht maanden samen. “Twee weken geleden heb ik mijn soulmate ten huwelijk gevraagd en ze zei ja. Ik ben de gelukkigste man op de wereld. Ik beloof dat ik de beste echtgenoot zal worden en op een dag ook de beste vader. Ik hou van je.” Ook Nicola deelde een foto op sociale media: “Je hebt mij het gelukkigste meisje ter wereld gemaakt. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven aan je zijde door te brengen.”

Vlak daarna ging het gerucht dat Brooklyn en Nicola al getrouwd zouden zijn, maar dit is nooit bevestigd. Bovendien hebben we het hier over de Beckhams: zouden zij ooit iets doen zónder spotlights?

Voor en achter de camera

Brooklyn Beckham bouwt druk aan zijn carrière als fotograaf. Nicola Peltz probeert door te breken als actrice in Hollywood. Zo speelde ze de dochter van Mark Wahlberg in Transformers: Age of Extinction in 2014 en is ze te zien in de Netflix-kerstknaller Holidate. Beiden komen uit een erg gegoede familie. Victoria en David blijven maar hun imperium uitbouwen en Nicola’s vader, zakenman Nelson Peltz (77), is goed voor zo’n 1,5 miljard euro.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.