Zien: De bruiloft van een Parijse it-girl in Versailles

Leslie Cohen Amon

Op een druilerige dag als vandaag is dagdromen naar een ware prinssessenbruiloft een welkome afleiding, nietwaar? Dat kunnen we in dit geval prima doen met de foto’s van de bruiloft van ontwerpster Leslie Cohen Amon. Zij bewijst dat sprookjesachtige bruiloften zijn niet langer alleen voor royalty zijn.

Versailles

Leslie gaf onlangs het ja-woord aan Ronen Chichportich en deed dat op een wel heel bijzondere plek: het paleis van Versailles. De twee Parijsenaren maakte gebruik van hun goede connecties en konden daardoor een extravagante bruiloft geven op één van de meest exclusieve locaties in Frankrijk. De bruiloft duurde in totaal een heel weekend en werd ‘geproduceerd’ door La Mode en Images – het bedrijf dat ook de shows van Chanel en Louis Vuitton coördineert.

Best of Paris

Bij een bruiloft van een Parijse it-girl hoort natuurlijk een thema en dat thema was logischerwijs Best of Paris. Gasten werden verzocht zich te kleden in het thema van Studio 54, kregen een diner bij Café de Flore en mochten met de voetjes van de vloer tijdens het grote feest in club Le Montana. Op dag 2 volgde een ‘casual’ tuinfeest bij het museum van Rodin, met uiteindelijk op zondag de afsluiting in Versailles. Bekijk de foto’s van de extravagante bruiloft hieronder. Fijne dagdroom!

Congratulations for your beautiful wedding @lesliecohenamon & @_ronen_ ! You Rocked Versailles !! Wishing you all the best ! #lesisro

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

Love you girls!!! ❤️❤️❤️@natashaamon @laviluli @clocloes #floralhangover #lesisro

A post shared by Leslie Amon (@lesliecohenamon) on

In de tuin van het Rodin-museum werd een picknick georganiseerd, waar alle gasten geheel in stijl op chique plaids konden neerstrijken.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: MyDomaine, beeld: Instagram