Prikkelbare feestdagen: een cactus kerstboom is de nieuwste trend

Cactus kerstboom

Heb je niet zo’n groene vingers en zie je nu al op tegen alle naalden in huis rond de feestdagen? Dan heeft Amazon dé oplossing. De webshop verkoopt namelijk een kerstboom in de vorm van een cactus.

En we weten allemaal: deze groene vriend kún je bijna niet dood laten gaan. Nee, ook jij niet. Toch nog twijfels? Deze cactus kerstboom is nepper dan nep, dus zo heb je toch de gezelligheid in huis, zonder het gedoe. Een win-win situatie!

Merry cactus

Mocht je geen ruimte hebben voor een boom dit jaar, dan gaan veel mensen ook voor de optie om hun kamerplanten te versieren met allerlei lichtjes. Leuk, maar of je groene vriend er zo blij van wordt is nog maar de vraag. Met deze variant heb je net wat anders dan anders en toch het echte kerstgevoel in huis. Merry cactus!

Cactus kerstboom

Wat krijg je precies als je dit pareltje bestelt? Nou, best wel wat. De 180 centimeter hoge ‘boom’ is al volledige behangen met 120 LED lampjes, dus je hoeft niet weer eeuwig in strijd te gaan met je lichtsnoer. Gooi – oké, hang – er wat leuke ballen in en je hebt een ware eyecatcher in huis. Kosten? Ongeveer 68 euro. Maar daar kun je dan wel járen mee vooruit. Waar wacht je nog op!

Cactus kerstboom

Bron: Metro | Beeld: Amazon
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.