Ouch: Caitlyn Jenner onthult wie haar favoriete dochter is

Caitlyn Jenner

Als ouder is het een ongeschreven regel dat je geen favoriet kind kunt hebben, maar Caitlyn Jenner heeft lak aan dergelijke regels.  Ze onthult dat haar favoriete dochter niemand minder dan de jongste telg van de Kardashian familie is.

Terwijl Kendall vroeger vaak als de favoriet werd gezien aangezien zij en haar vader sport als gedeelde passie hadden, kan Caitlyn nu naar eigen zeggen het best opschieten met de 23-jarige Kylie Jenner. Ze noemt haar zelfs ‘exceptioneel.’

Beschuldigingen

Het is geen geheim dat de band tussen Caitlyn Jenner en de rest van de Kardashians niet écht lekker loopt. Nadat ze in 2015 uit de kast kwam als transvrouw, bekritiseerde Caitlyn Kris Jenner in het openbaar. Ze beweerde dat Kris gedurende hun huwelijk al wist dat Caitlyn vrouw wilde worden, maar daar nooit serieus op in ging. Caitlyn schrijf in haar autobiografie zelfs dat Kris haar tegen het eind van hun huwelijk ‘mishandeld’ heeft.

Dit viel niet in goede aard bij de Kardashian zussen. Kourtney, Kim en Khloe kozen de kant van hun moeder en noemden Caitlyn een ‘leugenaar’ en ‘onbetrouwbaar’. Ondanks dat de gemoederen inmiddels wat bedaard zijn, heeft Caitlyn nu wéér een uitspraak gedaan die haar niet erg populair maakt bij de zussen.

Olie op het vuur

Eerder liet ze al weten dat de band met Kylie sinds haar transitie een stuk beter is dan die met Kendal. Maar nu gooit Caitlyn nog eens wat olie op het vuur door weer te benadrukken dat Kylie Jenner haar oogappeltje is. ‘Kylie is gewoon exceptioneel’, vertelt Caitlyn in de Skinny Confidential Podcast.

Favorietje

‘Ik kan goed met ze allebei opschieten, maar Kylie en ik zijn gewoon een stuk closer’, vertelt ze verder. ‘Ik ga vaak bij haar eten en dan drinken we een goed glas wijn en praten we over van alles en nog wat. Dat doe ik met Kendall niet, die is een stuk afstandelijker’, verklaart Caitlyn. En alsof dat nog niet genoeg is, eindigt ze met de woorden: ‘Kylie is gewoon de uitzondering op de regel. Ze is geweldig. Alle sterren kwamen samen toen zij geboren werd, I love her.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Buzzfeed | Beeld: ANP
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.