De camel toe-onderbroek is nu een dingetje

We zien doorgaans veel bizars op de kledingmarkt, maar sommige items spannen de kroon. Zo ook deze – op z’n zachtst gezegd – opmerkelijke onderbroek, waarvan onze monden wijd openvielen. Wij presenteren je: de camel toe-slip.

De camel toe – de ‘kamelenteen’ die bij je kruis verschijnt wanneer je broek te strak zit – is iets wat vrouwen het liefst vermijden, dachten wij. Niets is minder waar, want sommige ladies blijken dat liplees-effect juist te willen creëren. Daarom zijn er speciale onderbroeken op de markt die deze vrouwen een handje helpen. Met behulp van siliconen zijn de onderbroeken op zo’n manier voorgevormd dat er schaamlippen zichtbaar zijn. De slips schijnen al een tijdje populair te zijn in Japan. Qua gevoel zouden ze niet heel anders zitten dan een normale onderbroek.

 

De komst van de bijzondere onderbroek zou een verband hebben met de populariteit van de ‘designervagina’. Zo’n onderbroek is immers een stuk goedkoper dan een vagina-facelift of schaamplipcorrectie, waarvan de kosten tot duizenden euro kunnen oplopen.

Voor ons gaat dit nog een stap te ver, maar ben jij wel enthousiast geworden? De slips zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar via Amazon en eBay. Klik hier om er een te bestellen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.