Can’t wait: Hopper onthult nieuwe details ‘Stranger Things’

Stranger Things nieuwe details

Nu we Netflix ondertussen wel hebben uitgespeeld, kijken we nog meer dan anders reikhalzend uit naar de volgende seizoenen van onze favoriete series. Gelukkig snappen sommige hoofdpersonen dat maar al te goed. Niemand minder dan ‘Hopper’ onthult dan ook nieuwe details over Stranger Things.

Lees ook:
Upside down: is Eleven ‘evil’ in nieuwste seizoen ‘Stranger Things’?

Want ja, dat het personage van David Harbour nog springlevend is, bleek al uit de laatste trailer. En er staan ons nog veel meer schokkende ontwikkelingen te wachten.

Nieuwe details Stranger Things

Sterker nog, de acteur heeft het over een ‘big, huge reveal’ over het verleden van zijn personage. De echte diehard fans hebben deze hint misschien al gespot: de onthulling heeft namelijk alles te maken met de dozen die Eleven ontdekte op de zolder van Hopper. Deze waren gelabeld met ‘dad’, ‘Vietnam’ en ‘New York’. Spannend!

Favoriete ‘ding’

David laat weten: ‘Ik kan niet wachten om dit aspect van mijn karakter te laten zien. Ik wist dat het ging komen vanaf het eerste moment dat we gingen filmen, maar we hebben het nog nooit laten zien.’ Nu gaat dat moment dus eíndelijk komen. ‘Het is mijn favoriete ‘ding’ van Hopper, en jullie weten dat nog helemaal niet over hem. Het heeft in ieder geval met de backstories van New York, Vietnam en dad te maken. Ik ben zo enthousiast dat jullie daar eindelijk meer over gaan zien. En natuurlijk heeft het te maken met de dingen die hij met Eleven en Joyce doet.’

Seizoen 4

Wanneer we seizoen 4 kunnen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk. Wel zeker is dus dat Hopper nog leeft én zich in ieder geval niet meer in Hawkins bevindt. Ook werd in de trailer al duidelijk dat dit vervolg zich meer en meer in the upside down zal afspelen. Nou makers, kom maar door met dat volgende seizoen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!