Carolien Spoor deelt intieme foto na bevalling van tweede kindje

carolien spoor

Een bevalling is voor veel vrouwen een van de bijzonderste momenten in het leven. Carolien Karthaus-Spoor maakte het vorige keer voor de tweede keer mee. Op Instagram deelt ze een mooi kiekje van het moment net na de bevalling.

Op de foto is ze samen met haar man Jon en hun pasgeboren zoontje Elias te zien.

Magische dag

Bij de foto schrijft ze: ‘Het hoogtepunt van een hele magische dag… Met zonsopgang reden we in alle rust naar het ziekenhuis en einde middag mochten we Elias verwelkomen op deze wereld.’ Elias is het tweede kindje van Carolien en Jon.

Samen sterk

De geboorte van Otis in 2017, die van Carolien en Jon voor de eerste keer ouders maakte, ging heel anders. De kleine man werd met een spoedkeizersnede ter wereld gebracht. Van Elias kon Carolien op de natuurlijke manier bevallen, waar ze erg blij mee is. ‘Ik ben zo dankbaar dat ik deze keer een natuurlijke bevalling heb mogen ervaren! Dankzij de liefde van mijn leven @jonkarthaus die me zo ongelofelijk goed door de bevalling heeft geholpen. Samen kunnen we de wereld aan, nu met twee mannetjes sterk om voor te zorgen & ze al het moois te laten zien wat het leven te bieden heeft.’

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.