3x lekker kijkvoer voor deze week

Op VIVA.nl delen we iedere week uitgebreide Netflix-lijstjes, met de nieuwste tips van de streamingdienst. Maar we weten allemaal: er is meer dan Netflix. Wat is er nog meer te zien? Wij hebben heerlijk kijkvoer voor dit weekend voor je op een rij gezet.

Casanova’s

Als de verlegen journalist Bas (Jim Bakkum) de opdracht krijgt om een datingscoach te ontmaskeren, doet hij mee aan de dateworkshop die de coach geeft. Zo begint hij aan een bijzonder verhaal om een echte casanova te worden. Ook Leo Alkemade heeft een rol in de film, met hem spraken we deze week over Casanova’s, benen scheren en korte lontjes.
Vanaf 8 oktober in de bioscoop. 

After we collided

Deze film gaat door waar After (te zien op Netflix) eindigde. Een jong stel zit in de pijnlijke nasleep van hun relatie. Maar kunnen ze elkaar wel loslaten?
Vanaf 8 oktober in de bioscoop. 

The haunting of Bly Manor

Deze spannende serie neemt je mee in het spookverhaal over Bly Manor. Bereid je voor op bewegende poppen, onverklaarbare geluiden en nog veel meer paranormale activiteiten. Deze serie is gebaseerd op de verhalen van Henry James en van de makers van The haunting of hill house.