Cashen maar: dit harken Love Island-deelnemers binnen met een Instagrampost

Ben je deelnemer aan de UK-versie van Love Island dan weet je dat je naderhand de term ‘influencer’ kunt toevoegen aan je cv. Oké, het hangt een beetje af van je populariteit in het programma, maar de meest geliefde kandidaten weten heel wat geld binnen te harken met slechts één Instagrampost. 

Lees ook:
Love Island-kandidaat denkt coronavirus gehad te hebben tijdens opnames

En niet alleen voor de winnaars is het goed cashen. Neem een Maura en Curtis, die inmiddels uit elkaar zijn. Sponsordeal na sponsordeal sleept de brunette binnen. Maar hoeveel levert zoiets nu op?

Love Island Instagrampost

Nee, dat willen niet alleen wij Nederlanders weten, maar ook Online Casinos besloot op onderzoek uit te gaan. Let wel: alleen de Britse realitysterren zijn onder de loep genomen. Ons kikkerlandje valt natuurlijk in het niet bij wat de deelnemers aan het programma daar achteraf bereiken.

Money, money, money

Dat er flink wat geld te verdienen valt, is inmiddels geen geheim meer. Maar dat de bedragen boven de 10.000 pond zitten voor slechts één gesponsorde post op Instagram zal sommigen misschien nog verbazen. Wie het vooral goed doen zijn Molly-Mae Hague, vriendlief Tommy Fury en ultieme lieveling der lievelingen: Dani Dyer (love Dani). Zij mogen zich tot de top drie scharen van best betaalde kandidaten van Love Island op het platform.

Cashen maar

Molly-Mae kan gemiddeld rekenen op 11.977,30 pond voor een foto op Instagram. Dani zit haar op de hielen en verdient 10.978,88 pond voor een post op het platform. Benieuwd geworden? Hier kun je de saldo’s van alle goed scorende Love Island-sterren zien. Ook wel grappig om dus op te merken wie nog wel én wie niet meer relevant is.


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!