Deze celebs kregen een kind via een draagmoeder

Kim Kardashian (36) overweegt op zoek te gaan naar een draagmoeder, zo heeft de realityster onthuld in de tv-serie ‘Keeping up with the Kardashians’. Zij en Kanye West zouden na North (3) en Saint (1) dolgraag een derde kindje willen, alleen kan Kim door vruchtbaarheidsproblemen waarschijnlijk niet meer zwanger worden. Kimye zou niet het eerste celebritykoppel zijn dat voor een draagmoeder kiest. De volgende sterren gingen haar voor.

  1. Voormalig topmodel Tyra Banks wilde dolgraag moeder worden. Nadat haar ivf-behandelingen niet aan bleken te slaan, schakelde ze de hulp in van een draagmoeder. Vorig jaar werd ze moeder van een zoon.
  2. Na het krijgen van zoontje James lukte het Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick niet opnieuw zwanger te worden. Een draagmoeder bood het stel hulp. En guess what? Het werd zelfs een tweeling!
  3. Onze eigen Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie kregen hulp van een Amerikaanse draagmoeder. Afgelopen jaar werden ze ouders van baby Céla-Lynn. Eerder kregen ze samen zoontje Dex, dat zonder draagmoeder ter wereld kwam.
  4. Nicole Kidman is ondanks haar vruchtbaarheidsproblemen de moeder van vier kinderen. Een daarvan is van haarzelf, twee zijn geadopteerd en een is geboren via een draagmoeder.
  5. Presentator, acteur en komiek Jimmy Fallon en zijn vrouw Nancy hebben vijf jaar geprobeerd om zelf kinderen te krijgen. Tevergeefs, dus besloten ze een draagmoeder in te schakelen. Inmiddels heeft het stel twee mooie dochters.
  6. Actrice Lucy Liu werd dankzij een draagmoeder de trotse moeder van zoontje Rockwell. En de girlboss doet het nog in haar uppie ook!
  7. Ook Ricky Martin is alleenstaande vader. Via een draagmoeder werd hij in 2008 vader van twee jongens: de tweeling Matteo en Valentino.
Beeld GettyImages

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.