Betekent dit dat Channah en Quentin weer bij elkaar zijn?

Temptation's Channah en Quentin relatie

Met hun YouTube-serie waarin ze samen de afleveringen van ‘Temptation Island VIPS’ terugkijken, hebben Channah en Quentin menig hart gewonnen. Als een van de weinigen laten ze zien dat je ook na een breuk prima met elkaar om kunt blijven gaan. Dat met elkaar omgaan doen ze zó leuk, dat we stiekem hopen dat we de twee gewoon weer bij elkaar komen. En huh, heeft Quentin onze gebeden verhoord?

Op Instagram post de spierbundel een uiterst intieme foto van de volzwangere Channah en hemzelf. Zij poseert als Beyoncé, hij slaat zijn getatoeëerde armen om haar heen zoals Arnold Schwarzenegger zijn gewichten knuffelt. Ook de beschrijving windt er geen doekjes om: ‘wat je ook tegemoet komt, weet dat ik altijd achter je sta. Wat er ook gebeurt tussen ons, ik zal je altijd steunen. Ik kan niet wachten ons kleine prinsje te ontmoeten.’

Tekst gaat verder onder foto. 

channah en quentin

Maar niet alleen Quentin doet een duit in het zakje. Ook Channah reageert hoopvol: ‘MIJN GROTE LIEFDE LOVE YOU.’

Oké, wij zijn geen Cupido, maar dit klinkt allemaal vrij solide toch? Channah en Quentin weer terug bij elkaar, we hope so.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @qimsbb
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.