Chantal Janzen showt per ongeluk blote billen op balkon

Chantal Janzen

Chantal Janzen geniet op vakantie van een portie welverdiende rust na een intense week Eurovisie Songfestival. Het festival presenteren was een droom die uitkwam voor haar, maar koste ook veel energie. Op vakantie heeft ze haar hoofd er echter nog niet helemaal bij, want ze deelt een hilarische blunder op Instagram.

Bijkomen is hard nodig voor de presentatrice. Het presenteren van het Eurovisie Songfestival was een flinke uitputtingsslag voor de 42-jarige presentatrice. ‘Het was een hele heftige week en ik had het uiteraard nooit willen missen, maar ik ben nu pas een beetje bijgekomen’, vertelde Chantal eerder.

Naakt op het balkon

Op vakantie gaat het echter niet allemaal vlekkeloos, laat Chantal grappend weten op Instagram Stories ‘Tip: als je naakt op het balkon gaat staan omdat je dat grappig lijkt voor je familie die beneden op het terras zit, check dan even of de buren in het vakantiehuis naast je niet ook buiten zitten’, aldus Chantal die er zelf gelukkig wel op kan lachen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Chantal Janzen

Italianen

Gelukkig waren het geen Nederlanders, laat de presentatrice in haar volgende Instagram Story weten. Ze schrijft dat haar buren Italianen zijn, en haar dus waarschijnlijk níet herkenden. Maar een gênant momentje was het wel, grapt ze. ‘Welterusten van mijn naakte billen’, besluit ze haar bericht.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.