Charcoal is de nieuwste haartrend

Charcoal

Wie had tijdens het steenkolen tijdperk durven denken dat houtskool zou uitgroeien tot een beautyproduct? Of beter gezegd, een heuse beauty trend? Want was er eerst het gezichtsmasker van houtskool dat wonderen verrichtte voor je poriën, nu is de trend overgeslagen naar de kapper. Houtskool is de nieuwste haartrend.

 Houtskool verf

Inmiddels zien we al een aantal jaar dat haren geverfd worden in uiteenlopende kleuren. Van roze en regenboog naar zilvergrijs en blauw, alles mag en alles kan. Zijn die uitbundige kleuren voor jou iets te veel van het goede? De charcoal trend biedt de perfecte middenweg: niet gitzwart, maar iets zachter, gecombineerd met een vleugje zilvergrijs. Wat vind jij van de kleur?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Elite Daily, beeld: iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.