Is Charlotte de Mol? Kandidate líjkt mond voorbij te praten in het Tsjechisch

Charlotte de Mol

Nu Joshua uit het spel ligt, moeten veel kijkers naarstig op zoek naar een nieuwe verdachte. Dit lijstje met hints kan al helpen, maar er is nog een aanwijzing die je op het juiste spoor kan brengen. En ja, daardoor zou niemand minder dan Charlotte zomaar de Mol kunnen zijn.

Maar we geven toe: je moet deze hint wel even met een korreltje zout nemen. Alleen je weet het nooit hè in Wie is de Mol: blijkt het achteraf toch ineens een dikke knipoog naar de saboteur te zijn.

Charlotte de Mol

In de schilderopdracht was ze natuurlijk al lekker de boel aan het saboteren. Een kaasmarkt minuscuul tekenen? Gaan ze zeker zien. Joshua was hier natuurlijk overduidelijk aan het Mollen, maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Wat als Charlotte daar nu even handig gebruik van heeft gemaakt?

Tsjechische verspreking

Maar dat is niet dé hint waar dit artikel over gaat. Nee, nee, er is meer. Rik vroeg natuurlijk aan iedereen of ze al weten wie de Mol is. Charlotte antwoordt daar kort op: ‘Ja.’ Nu is dat natuurlijk helemaal geen gekke reactie: het is immers antwoord op de vraag. Maar wat als we je vertellen dat deze bevestiging in het Tsjechisch ‘Ik’ betekent? Dan zou de blondine dus zichzelf hebben aangewezen als dé saboteur van dit seizoen.

Ik tel tot drie

Nee Guus Meeuwis doet toch niet ineens onverwachts mee aan het programma. Maar de titel van de aflevering is wel ‘tot drie tellen’. En wie laat er precies dit aantal tellen vallen voordat ze antwoord geeft op de vraag wie de Mol is? Je voelt ‘m al aankomen, maar dat is Charlotte weer. Alle punten op de journaliste of zit je nog in een andere tunnel?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: AVROTROS
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!