Oeh la la: Cheyenne uit Love Island was ooit samen met deze bekende rapper

Cheyenne Love Island

Hoewel het Cheyenne in het programma tot nu toe nog niet echt lukt om de liefde te vinden, was dat in het dagelijks leven wel anders. De knappe krullenbol uit Love Island was namelijk samen met een bekende rapper.

Cheyenne en Valerie maakten vorige week hun intrede in het programma, maar hen werd door vrijwel elke man verteld dat ze helaas niet hun type zijn. Lastig, zeker met de aanstaande recoupling van vanavond.

Rapper

Buiten de villa verloor Cheyenne haar hart volgens bronnen aan Frenna. Hoe lang of wanneer ze precies een setje waren is niet duidelijk, maar feit blijft dat hun relatie nu allang verleden tijd is. Nog heel erg de realiteit? Het feit dat ze weleens haar koffers kan moeten pakken in de volgende aflevering. Of wordt ze nog vrijgesteld? We zullen het zien.

Bron: Grazia | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!