Social distancing tip: Will Smith trakteert zijn volgers op ‘chill beats to quarantine to’

chill beats to quarantaine to

Het mag gezegd worden: met zijn 51 jaar oud heeft Will Smith zich goed weten te vestigen op YouTube. Zijn kanaal telt maar liefst 8 miljoen abonnees en zijn video’s worden miljoenen keren bekeken. Speciaal voor deze coronacrisistijd trakteert hij zijn volgers nu op ‘chill beats to quarantine to’.

Ja, je zou dus kunnen zeggen dat Will Smith naast Fresh Prince nu ook YouTuber is. Zijn video’s variëren van kijkjes achter de schermen op filmsets tot samenwerkingen met andere (veel jongere) YouTube-sterren als Lisa Koshy (ken je haar niet? Zoek haar op, ze is geweldig).

Zijn video’s die ook de rest van de Smith-family laten zien, scoren het hoogst. Zo telt A Smith Family Vacation 30 miljoen weergaven, Jaden’s 21st Birthday Party is 23 miljoen keer bekeken en This Is Why You Can’t Work With Family staat met 10 miljoen views op een mooie derde plaats.

Chill Smith

Maar los van video’s in vlogstijl maakt Will Smith ook content speciaal voor YouTube. Zo publiceerde hij afgelopen weekend een video getiteld ‘chill beats to quarantine to’. En dat is precies wat je denkt dat het is: een videoclip zonder bewegend beeld met chille muziek voor tijdens je quarantaine. De video duurt anderhalf uur en toont niet meer dan een stripfiguur van een jongere Will Smith. Maar vooral de reacties onder de video zijn het kijken waard. We hebben de leukste voor je op een rij gezet.

chill smith chill smoth will smith - chill beats to quarantaine to 3 will smith - chill beats to quarantaine to 3 will smith - chill beats to quarantaine to 3

Luister zijn mixtape vooral, en wel hier:

Lees ook: Will Smith zingt ‘Prince Ali’ in nieuwe trailer van Aladdin

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.