Voor de niet-chocoholics: er bestaan nu paaseieren van kaas

De echte kaaskoppen onder ons konden hun geluk al niet op toen er met Sinterklaas heuse ‘kaasletters’ op de markt kwamen. En nu is daar een lekkernij aan toegevoegd.

De geniale traktatie heeft de toepasselijke naam ‘Cheester Egg’ en is te koop bij Asda in Engeland. Ja helaas, weer niet in Nederland, maar is er vast een producent die dit ook in ons land op de markt wil brengen. Hopelijk.

Cheesy

Dit ei biedt je dan ook een nogal cheesy ervaring: in de verpakking zit ook een zakje crackers en een zakje zoete gekarameliseerde uienchutney. Dat is pas genieten! Gewoon voor jezelf of misschien toch als cadeautje voor die echte kaasfan?

kaasei

Beeld Shutterstock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!