Chrissy Teigen biedt haar excuses aan voor AirPods-grapje

chrissy teigen

Chrissy Teigen droeg weer eens haar funny bra en maakte een grapje op Twitter. Alleen vond Twitter dat grapje niet zo leuk. En dus biedt Chrissy haar excuses aan.

Dat de draadloze AirPods een wereldwijde rage zijn, is ook Chrissy niet ontgaan. Sterker nog: haar moeder loopt er continu mee rond. Daarom twitterde Chrissy: ‘Mijn moeder doet alsof haar AirPods voor eenmalig gebruik zijn. Iedere maand koopt ze een paar nieuwe AirPods en ze zegt dat het makkelijker zou zijn om ze niet kwijt te raken als ze… een koord hadden.’

Dat is op zich best grappig. Ware het niet dat Chrissy direct door haar volgers op de vingers werd getikt. Want, zo oordeelt de twitterende community, als je iedere maand nieuwe AirPods koopt… Dan ben je echt te rijk. (In Nederland zijn de draadloze oordopjes vanaf € 150,00 te koop.) En dus werd Chrissy overspoeld met kritiek.

Tekst gaat verder onder tweets.

Maar Chrissy zou natuurlijk Chrissy niet zijn als ze niet met een oprecht excuses zou reageren. Ze schrijft: ‘Ik beloof dat ik niet altijd het juiste op het juiste moment zal zeggen maar ik beloof ook dat ik het echt erg vind als ik je boos maak of teleurstel. Het spijt me en ik zal mijn best doen om niet zo’n assh•le te zijn.’

Tja, hoe lang kun je boos blijven op iemand die ook de moedermaffia afstraft (‘John never breastfed Miles’), die graag grapjes uithaalt met haar man (‘I like to send john nudes and say “sorry wrong person’) en die de hashtag #PresidentPussyAssBitch in het leven riep?

Niet lang hè.

chrissy teigen airpods

Lees ook:
‘The First family we deserve’: Vanity Fair maakt statement met Chrissy en John

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.