That’s why we love her: Chrissy Teigen feliciteert borstimplantaten

chrissy teigen borstimplantaten

‘Happy anniversary to these titties!’ Chrissy Teigen heeft precies tien jaar borstimplantaten en dat moet gevierd worden.

Chrissy Teigen borstimplantaten

Maar niet heus. De presentatrice zou niets liever willen dan haar implantaten laten verwijderen. Dat maakte ze onlangs bekend, toen ze ook onthulde dat ze tien jaar geleden haar borsten had laten vergroten. Dat deed ze destijds om haar carrière als badpakkenmodel te stimuleren. Maar ze gaf toen ook meteen toe dat ze haar implantaten al een tijdje beu is.

De reden dat ze haar implantaten nog niet heeft laten verwijderen is omdat ze zich zorgen maakt over de operatie. ‘Je gaat toch nadenken over de risico’s die een dergelijke ingreep met zich meebrengt. En dat is het me niet waard. Het laatste wat ik wil is overlijden tijdens een borstoperatie, terwijl ik twee prachtige kinderen heb,’ zei ze toen.

Happy anniversary to these titties

Met dank aan haar zelfspot grijpt Chrissy haar tienjarig jubileum even goed aan voor wat felicitaties. Ook haar volgers zijn blij met de anniversary. Comédienne Whitney Cummings vraagt zich openlijk af of Chrissy’s implantaten niet vernieuwd moeten worden na 10 jaar, waarop Chrissy antwoordt: ‘Ik zou ze er juist dolgraag uit willen laten halen, maar dat kan nu niet vanwege het coronavirus. Dit zou de perfecte tijd geweest zijn voor zo’n ingreep, om daarna rustig thuis te herstellen, haha!’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.