Chrissy Teigen knipt lange lokken af in een strakke lob

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen deinst niet terug voor een kleine transformatie. Eerder dit jaar liet ze haar borstimplantaten verwijderen en nu besloot ze ook haar kapsel te downsizen

Op Instagram Stories showt Chrissy haar nieuwe korte coupe. Er is een aanzienlijk stuk af: de lange plukken reiken nu niet verder dan haar sleutelbeen. Ze bedankt kapper Irinel de Léon voor haar nieuwe zomerse look. Of ze gewoon haar extensions eruit heeft geklikt of er daadwerkelijk tientallen centimeters af zijn gegaan, is niet duidelijk.

Zo was het:

En zo is het nu:

Chrissy Teigen

 

De lob

Hoe dan ook: het staat haar prachtig. Aan de andere kant: zo’n vrouw als Chrissy kan een stekeltjeskapsel met gifgroene punten dragen en er nog steeds geweldig uit zien. Spontaan zin gekregen in een kappersbezoek? Vraag je kapper dan om een lob (een lange lob).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram/Brunopress
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen.