Chrissy Teigen schrijft hartverscheurende woorden aan overleden zoontje

chrissy teigen

Deze week zouden Chrissy Teigen en haar man John Legend ouders zijn geworden van hun derde kindje. Ze hadden zelfs al een naam voor hem bedacht: Jack. Het jongetje was niet levensvatbaar, en nu blikt Chrissy terug op de afgelopen periode met hartverscheurende woorden.

De foto’s die ze deelt zijn prachtig, romantisch en sfeervol. Het bijschrift is echter verdrietig. Ze zijn genomen in de tiende week van haar zwangerschap tijdens een shoot voor haar man, schrijft het model. De videoclip voor John Legends single ‘Wild’ zou de zwangerschapsaankondiging worden, wat achteraf gezien een pijnlijke beslissing is geweest.

Gek van geluk

Ik was 10 weken verder en gek van geluk. Ik wist dat het even zou duren voordat de video uit zou komen, dus ik dacht dat het leuk zou zijn om ons nieuws aan het einde met de wereld te delen via de oude klassieke hand-op-buik-truc. Ik had me nooit kunnen voorstellen wat er de komende 10 weken zou gebeuren’, begint Chrissy Teigen.

‘Ik weet niet zeker of ik die video ooit weer zal kunnen bekijken zonder te snikken, maar ik hoop dat Jack mijn tranen voelt en weet dat we hem zo missen. Hij zou hier nu elke dag zijn geweest. En als hij zoals Luna en Miles was, zou ik hem waarschijnlijk nu in mijn armen vasthouden.’

De tekst gaat verder onder de video.

Spijt

Ze vervolgt: ‘Ik heb zoveel spijt dat ik niet naar zijn gezicht keek toen hij werd geboren. Ik was zo bang hem in mijn nachtmerries te zien dat ik vergat hem in mijn dromen te zien. Ik heb elke dag pijn van dat berouw. Deze maand is een heftige herinnering en om eerlijk te zijn, ik dacht dat het ergste voorbij was, maar ik denk dat het leven en de emoties zich niet aan een schema of tijdslijn houden. Ik hou van je Jack. Ik mis je heel erg.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron:  Instagram| Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.