Twitterkoningin Chrissy Teigen verwijdert account: ‘Ik ben gewoon te gevoelig’

Chrissy Teigen

Twitter zal nooit meer zijn wat het geweest is. We moeten het vanaf nu namelijk doen zonder de hilarische en eerlijke berichten van Chrissy Teigen. De Twitterkoningin heeft haar account definitief verwijderd. @chrissyteigen is niet meer.

Natuurlijk neemt het voormalig model wel afscheid op gepaste manier, met een heel relaas aan tweets waarin ze haar beslissing uitlegt.

Online haat

Chrissy Teigen staat bekend om haar openheid, haar eerlijkheid en het feit dat ze geen blad voor de mond neemt. Ze weet als geen ander de realiteit te laten zien zoals -ie is, of het nou mooi, pijnlijk of verdrietig is. Dit juichen wij zeer toe, maar toch levert haar eerlijkheid veel online haat op. En daar is ze klaar mee, laat het liefje van John Legend weten.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Veranderd door Twitter

‘Ik beschouw veel van jullie serieus als vrienden, maar het is tijd om afscheid te nemen’, begint Chrissy. ‘Mijn levensdoel is om mensen gelukkig te maken. De pijn die ik voel als ik dat niet doe, is te veel voor mij. Ik word altijd afgeschilderd als het sterke meisje, maar dat ben ik gewoon niet.​’

‘Mijn verlangen om aardig gevonden te worden en de angst om mensen kwaad te maken, heeft van mij iemand anders gemaakt dan degene die ik was toen ik begon met twitteren’, vervolgt Chrissy Teigen.

Fouten en lessen

‘Ik heb mijn fouten gemaakt, jarenlang en voor honderdduizenden mensen. Ik heb hier ongelooflijk veel geleerd’, vervolgt ze. ‘Maar een ding dat ik niet heb geleerd, is hoe ik negativiteit kan blokkeren. Ik ben daar gewoon te gevoelig voor.’ Niet veel later verwijderde ze haar account, nadat ze nog een klein hartje ‘<3’ de wereld inzond. We will miss you, Chrissy!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Story| Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.