Chrissy Teigen vraagt Joe Biden haar te ontvolgen op Twitter

Chrissy Teigen Joe Biden

Waar de meeste mensen (bekend of niet) het nogal een eer zouden vinden om door de president van Amerika gevolgd te worden via Twitter, vond Chrissy Teigen de druk te hoog. Ze vroeg Joe Biden haar alsjeblieft te ontvolgen: ‘Het ligt niet aan jou, maar aan mij’, grapte ze erbij.

Een grote eer, als de president je volgt. Zeker als je weet dat hij tot afgelopen dinsdag maar dertien mensen volgde op Twitter. Dat waren zijn vrouw Jill en vice-president Kamala Harris’s echtgenoot Doug en mensen die in het Witte Huis werken. Maar ook Chrissy, dus. Die druk, dat vond ze niks.

‘Dear Mr. President, wil je me ontvolgen?’

‘Ik heb maar een paar keer getwitterd sinds mijn geliefde @POTUS mij is gaan volgen’, liet Chrissy weten. ‘Ik moet je vragen me alsjeblieft te ontvolgen, zodat ik weer kan opbloeien.’ Het team van Biden gaf al snel gehoor aan het verzoek, waarop het model en kookboekschrijfster twitterde: ‘Ik ben vrij!!!!’. Ze deelt het moment via haar Instagram pagina.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Verstandshouding presidenten en Chrissy

Chrissy werd geblockt door de vorige president Trump, op wie ze veel kritiek had. Na het aantreden van Biden in januari vroeg ze de nieuwe president om haar te volgen, en schrok flink toen dat kort na het inauguratie-optreden van haar man John Legend ook gebeurde. Destijds meldde ze al dat het waarschijnlijk beter was als ze niet meer zou twitteren nu de president meelas.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP, Getty Images

 

Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster