Churroslolly’s bestaan en zijn de beste uitvinding ooit

churroslolly's

Een bezoekje aan de kermis is wat ons betreft niet compleet zonder hemels lekkere, zalig zoete churros. Maar het kan altijd gekker én beter: churroslolly’s. Die wíl je proeven!

IJscobar Nitrolade

Churros zijn afkomstig uit Spanje en eet je normaal gesproken uit een puntzak. Maar deze zomer knabbel je ze, versierd met allerlei toppings, van een stokje af. Het idee komt van de briljante oprichters van de Amerikaanse ijscobar Nitrolado uit Garden Grove, Californië.

Toppings

Wat je kunt verwachten? Deze snack biedt het beste van twee werelden. De churroslolly bestaat uit een churro op een stokje, en is versierd met al het lekkers dat je maar kunt bedenken. Besjes, chocolade, discodip, een chocoladereep, fruit of nootjes; het kan allemaal.

Instagramproof

Nu klinkt dit allemaal heel erg lekker, maar deze Spaanse snack in een Amerikaans jasje ziet er ook nog eens heel mooi uit. Denk eens aan de likes die je ermee zult scoren op Instagram! Momenteel kun je churrololly‘s helaas alleen nog maar bestellen in Amerika, maar we hopen van harte dat ze binnenkort ook in Nederland te koop zijn.

Which one is your favorite pop ? 🍭: Maple Bacon. 🍭: Matcha KitKat. 🍭: Taro fruity Pebbles.

Een bericht gedeeld door Nitrolado Ice Cream (@nitrolado) op

Top: Fruity Pebbles Taro Churro Pop 🍭. Bottom: Oreo cheesecake 🍦💨. Your choice is… 👆 Fill in the blank plz 👆.

Een bericht gedeeld door Nitrolado Ice Cream (@nitrolado) op

Bron Glamour, Instagram