Coma-snoepen

Haal die wodka-tampon maar uit je achterste we hebben iets nieuws bedacht! Dump de Sint Maarten meuk in een teiltje en doe er wat drank bij: een nieuwe rage is geboren. Tieners smikkelen massaal van de met alcohol doordrenkte snoepjes. 

Lallende gevallen
Amerikaanse docenten merkten dat veel van hun leerlingen de alcoholhoudende winegums tijdens de les nuttigden. Nederlandse brugpubers snoepen verstandig, er zijn namelijk nog geen lallende gevallen gesignaleerd, voor hoelang het duurt.

Alcoholbommetjes
De snoepjes zuigen alle alcohol op en veranderen in alcoholbommetjes. In Florida deed de politie onderzoek en was na het eten ervan te dronken om nog auto te rijden. Zodra ik thuiskom, zet ik gelijk wat winegums in de week. Niet om vervolgens zakken in te slaan als het werkt, maar ik wil wel weten wat het effect van deze borrelsnoeperij precies is.

Geniet..
Ik  vind de naam winegums wel heel toepasselijk. Mocht je de winegums niet in huis hebben, dan is de gummy beer een goede vervanger, ook wel rummy bear genoemd. Al is de naam gummy beer net zo treffend. Voor 18-plussers en zij die net zo nieuwsgierig zijn als ik:  geniet, maar snoep met mate!

Foto: istockphoto.com