Connectie, connectie: worden ‘antwoorden beantwoord’ tijdens kampvuur ‘Temptation’?

kampvuur Temptation

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, euh, kampvuur. De mannen zijn deze week aan de beurt om te zien hoe het er aan de andere kant aan toegaat. Maar natuurlijk niet voordat we honderd keer het woord connectie hebben gehoord in Temptation.

Even, we snappen het nieuwe doel van dit programma. Maar we gaan eerlijk zijn. De spanning ontbreekt nog wel een béétje dit seizoen. En dat komt vooral door het zoeken naar die ‘connectie’. Je zou bijna denken dat ze toch wel hun telefoon mee mochten nemen, zo graag willen ze verbinding hebben.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Ik kies jou!

In ieder geval, het is weer tijd voor de dates. De mannen gaan met z’n allen (wat vooral Sorelis heel fijn lijkt te vinden, die man loopt me toch een partij met zijn ziel onder z’n arm), de vrouwen mogen individueel. En wat doe je als je in Italië bent? Juist, olijven stampen en pizza’s bakken. Very cultural.

Team Ricky

Sonny neemt ondertussen zijn ‘crush’ Evie mee, maar is met z’n hoofd ergens anders, want hij ‘gaat niet honderd procent voor Jaydi, maar 200 procent voor Jaydi’. Kijkers snappen er in ieder geval helemaal niets meer van, want: wát wil hij nu? Alleen zijn? De connectie aangaan? Of tóch Jaydi? Zijn vriendin heeft het ondertussen héél gezellig met Ricky (juichen we toe) en laat zelfs haar hartje branden. Sonny, wie is dat?

Tekst gaat verder onder de tweets.

Kampvuur Temptation

Sonny ziet het licht(je), op naar het kampvuur in Temptation. Gregory en Karina lijken wel degelijk voor elkaar gemaakt, want waar zij niet wilde dat ‘hij haar gezicht liet vallen’ vorige week, wil hij vooral al zijn ‘antwoorden beantwoord hebben’. Hij moet huilen, de mannen geven ‘m slechts een klopje op de schouder en daar moet-ie het mee doen. Hallo, geef die man even een knuffel.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Kwallen

Wanneer Sonny ziet dat ‘pretty Ricky’ aardig op weg is om het hart van Jaydi te veroveren, trekt hij maar een conclusie: de beste man is innerlijk een enorme kwal. ‘Vind het knap dat iemand wat kan zeggen over mijn relatie als hij mij niet kent.’ Oké, oké, je wilde eerder nog de honderd aantikken, weet je nog? Ondertussen is ‘Solero’ vooral blij dat-ie z’n meisje weer heeft gezien. Maar beste programmamakers: als je vorige week al laat doorschemeren dat hij Kaj wil spreken, laat dan deze keer ook zien wáárom dat is. Bij voorbaat dank.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!