Could this be any cooler: dit account deelt álle outfits van ‘Friends’

Friends

Friends heeft ons leven op allerlei manieren beïnvloed. We knipten ons haar in ‘the Rachel’, droegen plots ook overalls, vonden oversized sweaters a la Joey het einde én hadden (en hebben) het gevoel ook onderdeel uit te maken van de vriendengroep. Om nog steeds outfitinspiratie uit de serie te halen, zet het account @everyfriendsoutfit de geweldigste looks van de acteurs op een rij.

De oprichtster verzamelt er niet alleen alle looks die je ooit geweldig vond, maar zet er ook nog eens bij uit welk seizoen en welke aflevering van Friends de foto komt. Hulde.

Stijliconen voor altijd

Modemeisje Rachel rockt in de serie de geweldigste looks, waar we anno 2021 nog steeds inspiratie uit putten. Van haar haren tot haar outfits en haar retro zonnebril, het zou momenteel prima weer in het straatbeeld passen. Monica staat bekend als degene met de klassiekste looks van de drie, en de stijl van Phoebe – tsja, die is eigenzinnig.

Looks van de mannen

Ook de mannen uit de vriendengroep hebben ieder een unieke stijl. Joey gaat altijd voor comfort. Want zijn kleding moet meerekken wanneer hij weer eens teveel gegeten heeft. Ross’ kledingstijl is is nerdy en netjes en Chandler draagt meestal pantalons met een spencer, of zelfs een pak. Voor zijn werk als ‘transponster’ (when you know you know) moet hij namelijk net gekleed op kantoor verschijnen.

Het moge duidelijk zijn, we missen Friends nog altijd, maar met dit account scroll je terug in de tijd. Volgen, dus.

Hét groene shirt van Rachel

Fashion faux-pas in volle glorie en dé reden dat we nooit meer normaal naar een leren broek kunnen kijken

Rachel showt precies hóe je sexy het shirt van je vriend draagt

Klassiek met een twist, oftewel: typisch Monica Geller

De ontelbare grote sweaters van Joey

De opvallende overalls van Phoebe

Dé kleur van Monica, knalrood

De reden dat we allemaal plots hoofddoekjes gingen dragen

Joey die laat zien wel degelijk classy voor de dag te kunnen komen

Typisch Chandler

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.