#couplegoals: Serena Williams gebruikt haar man Alexis als paspop voor haar pruiken

Zij is een leeuwin op het tennisveld én daarbuiten. Hij is een succesvolle zakenman met vooruitziende blik die zijn vrouw in alles steunt. Dat blijkt maar weer, nu Serena haar man Alexis als paspop voor haar pruiken gebruikt en hij dat helemaal oké vindt.

Wil Serena Williams onder haar japon gympen aan tijdens de Royal Wedding? Partner Alexis snapt dat, want hoezo zou je als vrouw de hele dag op hakken moeten lopen. Weet Alexis geen raad met de afrokrullen van hun dochtertje Olympia? Dan zorgt Alexis ervoor dat hij leert invlechten, want hoezo zou dat alleen een taak van de moeder zijn?

Kortom, sinds Serena en Alexis in november 2017 zijn getrouwd, zijn ze al meerdere malen het ultieme voorbeeld van #couplegoals geweest. En Alexis neemt zijn taak als liefhebbende echtgenoot zo serieus, dat hij zelfs model wil staan voor Serena’s pruiken.

In een video op Instagram vertelt Serena: ‘Natuurlijk doe ik mee aan de pruiken hype, ik weet alleen niet hoe ik mij pruiken schoon moet maken en in model moet brengen. Maar ik heb nu een nieuwe pruikenkop. Hij zit niet heel erg stil, maar…’

En voilà, daar zien we Alexis met Serena’s pruik op zitten. Is er iets wat hij niet doet voor zijn vrouw?

 

View this post on Instagram

 

#PressPlay: #SerenaWilliams working on her wig cleaning skills with the help of her husband 😂😂

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Grazia UK | Beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.