Courteney Cox en Ed Sheeran doen ‘Friends-dansje’: fans willen meer

Friends-dansje Ed Sheeran en Courteney Cox

‘We hadden zelfs een kleine reünie dit weekend’, schrijft Ed Sheeran bij de video. In het filmpje dat hij post zien we dat Courteney Cox (Monica uit Friends) en de zanger hun dansmoves uit de kast halen. 

In seizoen zes dansen Cox en David Schwimmer, die Monica’s broer Ross speelt, tijdens oudejaarsavond de bekende pasjes. Ook Cox deelt ‘m via haar social media:  ‘Gewoon een oud dansje met een vriend’, schrijft ze. Zij en Sheeran zijn al jaren bevriend. De zanger heeft Cox zelfs voorgesteld aan haar huidige verloofde, Johnny McDaid.

Tekst gaat verder onder posts. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos)

Friends: The Reunion

Vrijdagavond werd de langverwachte reünie van de iconische sitcom Friends uitgezonden bij SBS6. Zo’n 773.000 mensen keken naar de uitzending. In de reünie blikten hoofdrolspelers Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Matthew Perry terug op hun tijd in de bekende Amerikaanse serie die tussen 1994 en 2004 op televisie te zien was. De special ging donderdag al in première bij streamingdienst HBO Max en was een dag later in Nederland te zien.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster