Daar zijn ze weer: Beyoncé trakteert fans op stapel privéfoto’s

Beyonc

Begin deze maand vierde Beyconé haar 38ste verjaardag en dat deed ze gewoonlijk als altijd achter gesloten deuren. Maar gelukkig blijft Beyoncé ook trouw aan haar fans en trakteert ze de wereld nu op nooit eerder vertoonde privé foto’s.

We zien Queen B met haar tweejarige tweeling Rumi en Sir, we zien verliefde kiekjes met Jay-Z. we zien Blue Ivy en we zien Beyoncé’s ode aan Lisa Bonet (de moeder van Zoë Kravitz, die daarop reageerde met een leuke vergelijking). Ook zien we vakantiefoto’s van B’s tripje naar Sardinië, foto’s van het feestje van Leonardo DiCaprio, het houdt maar niet op. Wij hebben de leukste voor je op een rij gezet, de rest van alle foto’s kun je hier of hier  bekijken.

Beyoncé met Rumi en Sir als Lisa Bonet tijdens Halloween

De reactie van Zoë Kravitz:

beyonce

beyonce and jay

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.