Daar zijn ze weer: deze hints heb je gemist in de vijfde aflevering van ‘Game of Thrones’

daenerys aflevering 5

Een beetje Game of Thrones-fan kent inmiddels het klappen van de zweep. Als je niet geteisterd wilt worden met spoilers of hints is het wereldwijde web deze weken een plek die je moet vermijden. Want ook nu, na de een-na-laatste aflevering van het laatste seizoen, worden we weer getrakteerd op een overzicht van alle verstopte hints. En vooruit, ook wat memes.

Spoilers, spoilers, spoilers

Waar ‘Dani’ zichzelf flink verloor in de laatste strijd (why Dani, why?!), rees Arya wederom op uit de bijna-dood. Want even, hoeveel levens heeft dat kind?! Maakt ook niet uit, in onderstaand overzicht worden er weer flink wat voorspellingen over Arya losgelaten. Ben je er klaar voor…?

Memes

Geen GoT-aflevering zonder memes natuurlijk. We hebben hieronder de leukste op een rij gezet.

 

View this post on Instagram

 

please stop⠀ #jonsnow #gameofthrone #9gag

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag) on

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.