Dagdates ‘Boer zoekt Vrouw’ teleurstellend: kijkers zitten er nog niet in

dagdates Boer zoekt Vrouw

Gisteren was alweer de derde aflevering van Boer zoekt Vrouw, maar kijkers zitten er nog niet echt in. De dagdates stonden op de planning en hoewel de productie ging voor nogal bijzondere activiteiten (sorry, maar echt romantisch noemen wij een piñata kapot rammen nu niet), zijn fans toch een beetje teleurgesteld.

Lees ook:
Gedwongen mandarijnen en ongemakkelijke vragen: speeddates ‘BzV’ weer groot succes

Want waar sommige boeren het lekker rustig aan mochten doen – zo ging Geert Jan gezellig high tea’en en daarna taarten versieren – was het bij anderen een soort verkapte sportdag. Annemiek en haar mannen deden een of ander modderparcours en ook Bastiaan zocht het in de actieve hoek. Zij gingen samen lekker op de fiets, máár er was ook nog tijd om de krullenbol te versieren. Vrij letterlijk, want de dames mochten hem onderkliederen met bodypaint. Oh en zien we bij Geert Jan nu Caroline Tensen?

Dagdates Boer zoekt Vrouw

Toch zien de kijkers ook al de liefde opbloeien tijdens de dagdates in Boer zoekt Vrouw. Annemiek lijkt namelijk al te vallen voor Steven en voelt toch wel de mogelijkheid om verliefd te worden. Bij Geert lijkt vooral Vera een streepje voor te hebben op de rest. Maar Geert Jan? Die weet het zo net nog niet. Toch lukt het de boeren uiteindelijk om drie dames te selecteren die mogen komen logeren op de boerderij.

Teleurstelling

Hoewel de boeren dus wat liefde betreft de goede kant opgaan, voelen sommige kijkers een lichte teleurstelling. Zij vinden het seizoen namelijk tot nu toe nog een beetje, tja, hoe zullen we het eens zeggen: saai. Daarnaast hebben fans het gevoel dat de productie met nogal een rap tempo door de aflevering ging. Het resultaat? Je krijgt eigenlijk maar weinig te zien van de dates. Zonde, zo is te lezen op Twitter. Ach ja, volgende week op de boerderij zal het vast en zeker weer heerlijke televisie worden.


Bron: Libelle | Beeld: KRONCRV
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!