Da’s ook lullig: ex-vrouw van Nicolas Cage eist alimentatie na huwelijk van vier dagen

nicolas cage

Toen Kim Kardashian na 72 dagen scheidde van Kris Humphries bleek dat ze geen huwelijk, maar vooral een bruiloft wilde. Britney Spears beriep zich na twee dagen huwelijk met Jason Alexander op haar mentale welzijn en Nicolas Cage? Die beroept zich op zijn kater.

Want, zo liet hij vier dagen na zijn bruiloft in Las Vegas weten, hij en Erika Koika waren dronken toen ze besloten te trouwen. Daarom heeft de 55-jarige acteur een nietigverklaring aangevraagd, waarmee het huwelijk ongedaan kan worden.

Golddigger much?

Maar uiteraard hebben we het hier over Hollywoodse figuren en daar gaat geen enkele scheiding vanzelf. Al duurde het huwelijk maar vier dagen, Nicolas’ ex Erika heeft toch een rechter gevraagd om haar alimentatie toe te wijzen. Volgens TMZ beweert de visagiste dat ze vanwege haar relatie met de acteur minder werk heeft gekregen, en zou haar reputatie beschadigd zijn door zijn beschuldigingen.

Volgens Nicolas Cage is Erika niet eerlijk geweest over over ‘de aard en omvang van haar relatie met een andere persoon,’ De acteur stelt ook dat zijn ex tegen hem heeft gelogen over haar criminele verleden.

Erika en Nicolas waren een klein jaar bij elkaar toen ze vorige maand in het huwelijk traden. Het is niet bekend hoeveel geld zij van hem eist.

Bron: ANP, beeld: Getty Images

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.