Dat kun je dus zelf: roze lokken met deze conditioner

Roze haar

Wil jij ook zo’n kek roze kleurtje in je haar? Vergeet dan de kapper of DIY geklooi met verf. Je kunt je haar nu ook zo’n roze gloedje geven met een conditioner.

Hartstikke hip is het, een rosé gloed over je haar. Maar de tijd die je daarvoor door moet brengen bij de kapper, om maar niet te spreken over het geld, heb je er misschien niet voor over.

Gelukkig is er us nu de vegan conditioner van Overtone, die je over je lokken kunt knallen met hetzelfde resultaat. Afhankelijk van je haarkleur pakt de kleur feller of minder vel uit. En het is nog goed te betalen ook. Voor zo’n veertien euro ben je een fles, en een roze tintje in je haar, rijker. Hier kun je de conditioners kopen.

Wat roze inspiratie:

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen

Bron Beautify | Beeld Shutterstock

 

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.