Dat staat je goed: lipstick van Zara op je snoet

Jaaaaa, hoe fijn! Onze favoriete modewinkel (of naja, één van de) gaat zich nu ook verdiepen in make-up. Zara begint klein en houdt het vooralsnog bij de lippen. Maar, zoals je er bij de modegigant vanuit kunt gaan, zijn het wel de trendkleuren die ze brengen.

De kleuren zijn uitgekozen door de iconische make-up artiest Pat McGrath, die grootheden als Kim Kardashian, Tyra Banks en Naomi Campbell onder handen nam. Er is te kiezen uit onder andere een matte lippenstift die aan zou moeten voelen als fluweel (we zijn benieuwd), en je lippen niet uitdroogt (heul fijn), maar wel z’n kleur behoudt. En om het af te maken bevat het goedje vitamine E om je lippen te hydrateren en te beschermen. Klinkt als een droom. De prijs van de lippenstift is nog onbekend, maar er wordt gefluisterd dat ze zo’n 11 euro gaan kosten. Er zijn twaalf kleuren om uit te kiezen.

Genoeg variatie

Naast de matte lippenstift kun je ook gaan voor een van de acht vloeibare varianten (ook met een matte look) een lippotlood en een kit met een nude-kleurige lippenstift, vloeibare lippenstift en lippotlood in één. De make-up is vanaf 5 december (alleen online) verkrijgbaar – al kunnen wij de rakkers nog niet vinden op de website.

Voorbeelden van het werk van Pat McGrath:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MESMER-EYESING ⚡⚡⚡ Galactic glamour is yours with the single-stroke color and seamless blendability of 10 incendiary shades ⚡⚡⚡ Snatch the #MothershipV #BronzeSeduction Palette during the #VIPSALE at PATMcGRATH.COM. __________ #PMGHowTo 一 Using a flat brush, swipe ‘VR FIRE OPAL’ pigment onto the lid 一 Softly apply ‘BLITZ FLAME’ pigment along the lower lash line & extend into a wing shape with an angled brush 一 Swipe ‘BLITZ FLAME’ pigment along the lash line using a liner brush dampened with Mehron Mixing Liquid & extend into a sharp wing 一 Define the lash line with Perma Precision Liquid Eyeliner & extend into a wing 一 Use PermaGel Ultra Glide Eye Pencil in ‘XTREME BLACK’ to define the lower lash line & waterline 一 Apply mascara & false lashes

Een bericht gedeeld door Pat McGrath (@patmcgrathreal) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Zara | Beeld: Zara, Instagram, iStock
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.