Daten met een 91-jarige

cougar

Oudere vrouwen met een toyboy is allang geen nieuws meer, dankzij onder meer Patricia Paay. Als een vijftigjarige man met een dame van 28 aan zijn arm kan lopen, waarom dan niet andersom? Maar deze cougar is er wel eentje van het extreme soort. De 91-jarige overgrootoma Marjorie McCool (het zit ‘m misschien in de naam) heeft namelijk een zestig (!!!) jaar jongere kerel aan de haak geslagen.

Hangende nekhuid
Kyle Jones (31) valt op oudere vrouwen en heeft nog nooit met iemand gedate van zijn eigen leeftijd. In onderstaand filmpje vertelt hij dat hij al op 12-jarige leeftijd de hots begon te krijgen voor oudere vrouwen. Hij houdt van hun zelfverzekerdheid (begrijpelijk) en hun hangende nekhuid (dat iets minder…). Met Marjorie was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Hij ontmoette haar in 2009. “Soms doet hij me denken aan een zoon, totdat we in bed belanden”, aldus Marjorie.

Aasgier
Kyle’s liefde is echter niet exclusief, hij date met meerdere dames op leeftijd tegelijk. Ook de 68-jarige Anna – een jonkie vergeleken bij zijn andere lover – deelt regelmatig de lakens met Kyle. Enige minpunt dat Kyle heeft ondervonden: hij krijgt veel kritiek op zijn vrouwenkeuze. “Ze noemen me een aasgier, denken dat ik alleen uit ben op hun geld. Totaal niet waar.”

Bekijk met eigen ogen hoe innig de liefde tussen Kyle en zijn oudere liefjes is. Waarschuwing: er wordt uitgebreid getongd.

Bron: Huffington Post en Daily Mirror