Save the date: vanaf deze datum is ein-de-lijk de nieuwe James Bond-film te zien

datum james bond

Oh oh, wat is er toch veel te doen om de nieuwe James Bond-film. Niet alleen is het de laatste film met Daniel Craig als ‘Bond, James Bond’ maar ook het coronavirus gooide flink wat roet in het eten. Toch kunnen fans hun hart ophalen. De datum waarop de nieuwe James Bond in de Nederlandse bioscopen in première gaat is eindelijk bekend.

Datum James Bond

Vanaf 12 november is No Time To Die te zien. Dat meldt distributeur Universal Pictures Nederland dinsdag op de nieuwe filmposter. De wereldwijde, spectaculaire première van de James Bond-film werd in maart dit jaar nog uitgesteld voor onbepaalde tijd vanwege het coronavirus.

Kant en klaar

Regisseur Cary Joji Fukunaga zei eerder dit jaar nog tegen Empire Magazine dat hij de maanden vertraging niet zou gaan gebruiken om wijzigingen aan te brengen aan de film. “De film ligt mentaal en emotioneel al achter me”, aldus de regisseur, die vooral bekend is van de HBO-serie True Detective en de film Beasts of No Nation.

Universal Pictures Nederland kondigde op Instagram ook aan dat een tweede trailer van de nieuwste James Bond-film donderdag verschijnt.

Laatste Bond-film voor Daniel Craig

No Time To Die is de 25e Bond-film en de laatste waarin acteur Daniel Craig de rol van de Britse spion op zich neemt. Het is de opvolger van de in 2015 verschenen film Spectre. Zangeres Billie Eilish bracht eerder dit jaar al de titelsong van No Time To Die uit.

Naast Craig zijn er hoofdrollen voor Rami Malek, Ana de Armas, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, Léa Seydoux en Ralph Fiennes.

Bron: Nu.nl
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.