Dave Roelvink: “Ik ben gek op neptieten”

dave roelvink

Elke week mag VIVA in bed duiken met een knappe man. Deze week leerden we Dave Roelvink – inderdaad, zoon van – beter kennen.

Hoe werd je vanmorgen wakker? “Brak. Ik ben gisteravond bij een vriend blijven hangen en bij hem op de bank gecrasht. Ik had wat wodka-cola’s op en had geen zin meer om naar huis te lopen. Maar hij snurkt als een gek. Het ging zó hard dat ik er niet van kon slapen. Uiteindelijk heb ik tot vier uur wakker gelegen. Toen ik vanmorgen om twaalf uur wakker werd, had ik niet alleen een kater van de drank, maar ook van hem.”

 

 

 

 

 

 

Vind je jezelf aantrekkelijk? “Ik vind mezelf niet bijzonder knap, maar wel verzorgd. Ik ben lang niet zo ijdel als mijn vader. Die staat elke ochtend te dubben welk overhemd het beste bij zijn schoenen past. Ik doe gel in mijn haar, pak de bovenste kleding van de plank en klaar ben ik. Mijn voeten vind ik bijzonder lelijk. Ze zijn veel te groot. Ik heb maat 44, maar koop mijn schoenen altijd een maat kleiner. Van die boten in maat 44 word ik niet vrolijk. Ik ben al twee keer geopereerd omdat mijn nagels inscheuren door die te kleine schoenen. Maar dat heb ik er graag voor over.” En wat vind je van je naakte lijf? “Ik ben tevreden. Ook down under. Ik heb nooit klachten gehad. Wel complimenten. Als het pijn doet bij een vrouw, is dat toch eigenlijk een compliment voor de man? ‘Doe maar wat zachter’, vat ik in ieder geval niet op als een belediging.”

Wat vind je mooi aan een naakte vrouw? “Ik ben gek op neptieten. Vrienden verklaren me voor gek, maar ik vind ze prachtig. Ik heb drie meisjes gehad met siliconen. De vorm is mooier dan bij echte borsten. Ze staan mooi vooruit, ze kijken je aan. Echte borsten zijn wel iets zachter, maar als ik moet kiezen, ga ik toch voor de mooiste vorm.”

Meer slaapkameronthullingen lezen van Dave? In VIVA 28 vind je het volledige interview.

Beeld: Anke van der Meer Tekst: Elle Smolders