De 7 heetste mannen in series

series

Iedereen heeft tegenwoordig wel een serie waaraan ‘ie verslaafd is. Vooral van de hete acteurs die erin spelen, krijgen we geen genoeg. Door de jaren heen is er een hoop lekkers voorbij gekomen. Het is tijd om de balans op te maken en de 7 meest sexy exemplaren op een rij te zetten.

nick wechslerNick Wechsler (Revenge)

In de serie Revenge speelt hij de betrouwbare en loyale Jack Porter, een man vol goede bedoelingen voor de wereld. Zijn droom is om ooit naar Haïti te zeilen, waar hij bewoners wil helpen met het oppakken van hun leven na de aardbeving. Wij willen dat reisje best met je maken hoor, Nick.

 

Jack FalaheeJack Falahee (How to get away with murder)

Deze sexy acteur heeft zijn bekendheid vooral te danken aan de serie How to get away with murder. Daarin speelt hij de zelfverzekerde Connor Walsh, die gewend is om te kunnen krijgen wat hij wil en aardig wat harten weet te breken. Netflixen is niet eens nodig, want de serie is sinds maandag elke week te zien op Net 5.

 

2013 GQ Men Of The Year Party - ArrivalsChace Crawford (Gossip Girl)

Hij heeft ogen om in weg te dromen. Deze eye candy speelt Nate Archibald in Gossip Girl, waar hij sterspeler van het lacrosseteam is. Bij Serena wist hij het nog weleens te verpesten, maar als hij voor onze neus zou staan zouden wij het wel weten..

 

 

 

"Romeo And Juliet" - Los Angeles PremiereEd Westwick (Gossip Girl)

Is Chace Crawford iets te zoetsappig voor jou? Dan kijk je vast Gossip Girl voor Ed Westwick, die de rol van Chuck Bass vertolkt. De mysterieuze blik in zijn ogen doet menig vrouwenhart sneller kloppen. Zou er achter zijn imago van emotieloze player toch een klein hartje schuilen?

 

 

TrevorLIVE Los Angeles - ArrivalsWentworth Millor (Prison Break)

Wentworth Miller kennen we als Michael Scofield uit Prison Break. Dat lichaam, die blik en dan ook nog eens een goed stel hersenen.. Need we say more?

 

 

 

michiel huismanMichiel Huisman (Game of Thrones)

Dat de plaatsen in deze lijst zijn niet alleen zijn weggelegd voor buitenlandse acteurs, bewijst onze eigen Michiel Huisman. Dankzij zijn rol in Game of Thrones hoort hij ook bij het rijtje ‘sexy mannen in series’.

 

 

Human Rights Watch Voices For Justice DinnerAshton Kutcher (Two and a Half Men)

Dat Ashton Kutcher in 2011 de rol van Charlie Sheen overnam in Two and a Half Men, vonden wij allesbehalve erg. De goedlachse acteur maakt een middagje series kijken op de bank een stuk aangenamer.

 

 

Beeld: Getty Images

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.