Hier lees je alles over ‘De Bachelorette’ 2020 van Videoland

Gaby Blaaser daten

Gaat het Gaby Blaaser lukken om de ware liefde te vinden? Sinds 20 mei kunnen we haar zoektocht naar een partner voor het leven volgen via ‘De Bachelorette’ 2020 op Videoland. In dit dossier houden we alles over het programma én de zoektocht keurig bij. 

De Bachelorette 2020

update 29 mei

VIVA’s Lise keek de derde aflevering van De Bachelorette 2020 en zag vooral bij de date met Joey veel rode vlaggen wapperen. Maar ook de strategieën van Niek, André en Kasper worden onder de loep genomen.
De Bachelorette aflevering 3: André’s sprong in het diepe en Joey’s oorbelletjes

update 27 mei

In de eerste twee afleveringen van De Bachelorette 2020 spatte de chemie tussen Gaby en in ieder geval één man van het scherm. Die man was alleen geen kandidaat, maar de presentator van het programma: Rick Brandsteder. Wat speelt er tussen Gaby en Rick?
Wat speelde er tussen Gaby Blaaser en Rick Brandsteder? Chemie spat van het scherm

update 25 mei

Tijdens de eerste twee afleveringen (een ware traktatie) van De Bachelorette maakten we kennis met alle mannen. En hoewel je sommigen meteen vergeten bent – geen idee wie naar huis ging net – blijven een paar mannen zeker wel hangen. Waaronder Ritchie. Natuurlijk in de eerste plaats omdat hij zijn cadeau aan Gaby vergat te geven, maar ook omdat we hem al eens eerder in een datingshow hebben gezien…
Aha: daarom komt Ritchie uit ‘de Bachelorette’ je zo bekend voor

Vraag ons naar ex-vriendjes van Gaby Blaaser en we roepen al snel Quintino! Jaimy van Temptation Island! En misschien ook Wesley Sneijder! Maar Jim Bakkum? Die staat ons eerlijk gezegd niet zo helder op het netvlies. Gelukkig is daar mister Idols himself die ons even herinnert aan zijn verkering met Gaab, door een ‘prachtig’ kiekje uit de oude doos (haha).
Jim Bakkum post nogal bijzondere foto van bachelorette Gaby Blaaser

update 23 mei 2020

VIVA’s Sterre was nogal sceptisch over Gaby Blaaser. Waar ze de bachelorette in haar jongere jaren nog adoreerde in de jeugdserie Spangas, vond Sterre haar nu maar goedkoop geworden met alle fillers en botox die er de laatste jaren aan te pas kwamen. Volgens Sterre was er niets meer overgebleven van Gaby’s naturelle schoonheid en is Gaby iemand geworden die alles doet voor de likes. En daarom vroegen we juíst Sterre om de eerste aflevering te reviewen.
‘Mijn vooroordelen over Gaby werden in één klap weggenomen’

update 22 mei 2020

Gaby Blaaser is niet de eerste die als vrijgezel dit avontuur in deze vorm aangaat. Al sinds 2002 worden verwoede pogingen op de Nederlandse televisie gedaan om het concept van De Bachelor tot een succes te maken. Wie waren de eerste bachelors en hoe succesvol was hun zoektocht naar liefde?
Hoe succesvol zijn de voorgangers van Gaby Blaaser, de Bachelors, in de liefde?

update 20 mei 2020

We hebben Temptation Island, Ex on the Beach: Double Dutch, Love Island en we hádden De Villa en Oh oh Cherso. Hoeveel programma’s over liefde en seks vinden we nog leuk? Zitten we eigenlijk nog wel te wachten op nóg een reality datingshow? VIVA’s Lise sprak met tv-expers Angela de Jong, Linda Duits en Kiki Düren over de 2020 editie van De Bachelorette.
De Bachelorette 2020: wat mogen we verwachten van Videoland’s nieuwste paradepaardje?

update 18 mei 2020

De meeste mensen kennen Gaby Blaaser van GTST, van de relatiegeruchten met Wesley Sneijder óf tegenwoordig van haar carrière als fitgirl influencer. Op Instagram plaatst ze de meest volmaakte kiekjes, maar ‘niemand kent mij echt’, laat ze weten in de nieuwste trailer van De Bachelorette. ‘Dat gaat nu anders zijn. Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben’, vervolgt Gaby. ‘Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.’
Gaby Blaaser laat andere kant van zichzelf zien in ‘De Bachelorette’: ‘Ik ben heel kwetsbaar’

update 11 mei 2020

Achttien mannen in de leeftijdscategorie van 24 tot en met 41 jaar, dat is waar de 33-jarige Gaby Blaaser het mee moet doen in haar jacht naar de ware. Wie zijn die achttien mannen die het hart van Gaby willen veroveren?
Déze 18 mannen gaan Gaby’s hart proberen te veroveren in ‘De Bachelorette’