De Beckhams willen dat 14-jarige zoon een popster wordt

Wordt Cruz Beckham de nieuwe Justin Bieber? Als het aan zijn ouders ligt wel. David en Victoria doen er alles aan om van hun zoon een popster te maken.

David en Victoria Beckham hebben grote hoop voor hun 14-jarige zoon Cruz. Het Britse koppel zou daarom hun manager na meer dan twintig jaar manager hebben afgedankt om een ‘jonger en hipper’ exemplaar in de hand te kunnen nemen. Zo hopen ze van Cruz de volgende grote popster te kunnen maken. Dat zeggen ingewijden tegen de Daily Mail.

Scooter Braun

Vorige week werd bekend dat Victoria haar 59-jarige manager Simon Fuller aan de kant had gezet. De oud-Spice Girl en modeontwerpster stapte over naar het agentschap dat ook onder anderen Adele en Calvin Harris vertegenwoordigd. Voor Cruz hopen de Beckhams met de 38-jarige Scooter Braun, de man achter Justin Bieber en Ariana Grande, samen te kunnen werken. ‘Scooter heeft bewezen succes met jonge sterren en hij heeft ervoor gezorgd dat ze wereldwijd beroemd zijn geworden.’

Met een nieuwe jonge manager moet het wel goed komen met de Beckham-telg. ‘Cruz gaat een zeer succesvolle toekomst tegemoet, zeker als hij er hard voor werkt, want hij is een zeer getalenteerde jongen’, aldus een ingewijde.

banner

Bron en beeld: ANP