De bips mag weer worden gezien

Vrouwenkontjes. Ik ben een liefhebber. Ze zijn prachtig. Wij mannen hebben natuurlijk ook een achterwerk, maar de mannenpartij is vrij saai: er zit bar weinig variatie in. De vrouwenbips komt in allerlei modellen. De vorm hangt af van de heupen en taille. Goede heupen, volle kont. Dat hoor je mij helemaal niet afkeuren. Er mag best wat vorm in de billen zitten.

Billenman versus Borstenman
Noem me nou niet meteen een billenman. De tegenhanger van de borstenman, die alleen naar konten kijkt. Ik ben een hybride: borsten zie ik ook graag. Het is eigenlijk ook één pot nat. Borsten zijn een soort van bipsen. Echt waar. Toen wij nog op onze knokkels rondliepen keken we alleen naar de kadetten, hoe groter, hoe beter. Nu we rechtop lopen zijn de konten omhoog verhuisd. Die evolutie is zo gek nog niet, want ze voorziet ons van genoeg moois om naar te kijken.

Nu is het voor de liefhebber van een lekkere bilpartij een sombere tijd geweest: er hingen lange tijd gordijntjes voor de bilwangen. Jassen, vesten, shirts, ze hingen allemaal tot aan het bovenbeen. De zitkussens bleven uit beeld. Zag je een kont, dan zat hij vaak verpakt in een rokje. Jurken en rokjes doen ook niet veel voor het achterwerk: ze verhullen een groot deel van de vorm; daarentegen geven ze de benen bloot en daar valt ook veel voor te zeggen.

Fraaie achterkanten
Seizoenen lang bleven wij billenminnende mannen verstoken van de vrouwenbilpartij. Het achterom kijken, een vaardigheid die wij mannen allemaal tot in de finesses beheersen, gaf vaak een teleurstellend uitzicht op een strak gespannen lap stof. En lichaamsdelen van de vrouw die aan het zicht van de man worden onttrokken krijgen een versterkt erotiserend effect. Ik voorzie dat het decolleté het zwaar gaat krijgen wanneer de zitappeltjes zich weer gaan laten zien.

We hoeven niet lang meer te wachten, want de kont is aan een opmars bezig. Ik zie een trend op straat en dat is dat de shirtjes korter worden en dat de bilpartij weer gezien mag worden. De tijd komt dat wij mannen weer tot ons genoegen om kunnen kijken voor het bewonderen van al die fraaie achterkanten. Overal duikt de spijkerbroek op en dames, laat die opbollende kontzakken maar zien hoor. Verrukkelijk. Ik voorspel: het worden prachtige tijden voor kontminnend Nederland.

CC foto: broken.lights