De geurkaars van Gwyneth Paltrow: hier zit een bijzonder luchtje aan

Gwyneth Paltrow geurkaars

Gwyneth Paltrow (47) brengt met haar lifestylebedrijf Goop regelmatig opmerkelijke producten op de markt, zoals nu met een heel bijzondere geurkaars. De kaars kost zo’n 67,50 euro – besef even: duurder dan Rituals! – en was binnen één uur al uitverkocht. Wat maakt deze kaars zo uniek? Hij ruikt naar vagina!

De geurkaars met de naam ‘This Smells Like My Vagina’ is uit een grapje tot stand gekomen. Gwyneth was met haar parfumeur aan het experimenteren met nieuwe geuren toen ze opmerkte dat de geur naar haar eigen vagina rook. De geur werd vervolgens uitgekozen en verder verwerkt.

Lees ook: Gwyneth Paltrow is haar samenwerking met Harvey Weinstein nog steeds aan het verwerken

Ingrediënten

Op de website van Goop staat dat de kaars bestaat uit de volgende ingrediënten: geraniums, citrusachtige bergamot, ceder, damascusroos en ambrettezaad. De geur wordt overigens omschreven als ‘prachtig, sexy en onverwacht’.

Vagina’s

De afgelopen jaren is de actrice vaker openhartig geweest over vagina’s. Zo deelde ze dat ze die van haarzelf graag stoomt. Ook verkocht ze met haar bedrijf een seksspeeltje in de vorm van een ei, dat de spieren zou moeten versterken en lustopwekkend zou werken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: AD, Goop | Beeld: ANP