Vinden we leuk: Ryanne van Dorst en Famke Louise stappen samen de auto in voor ‘De Gevaarlijkste Wegen’

gevaarlijkste wegen

Goed nieuws voor iedere fan van het NPO 3-reisprogramma ‘De Gevaarlijkste Wegen’. Met dank aan PowNed, dat het programma heeft overgenomen van BNNVARA, keert het programma terug op televisie. 

Het nieuwe seizoen begint op 26 april.

Nieuwe koers voor PowNed

Voorzitter en hoofdredacteur Dominique Weesie is blij dat PowNed De Gevaarlijkste Wegen aan zijn rijtje programma’s mag toevoegen en daarmee een titel kan behouden voor NPO 3. “Een prachtig reisprogramma en een bewezen titel die goed past bij onze nieuwe, bredere koers.”

De gevaarlijkste wegen van de wereld

Aan het programma wordt inhoudelijk dan ook niet gesleuteld. In elke aflevering trotseren twee BN’ers die elkaar niet kennen samen de gevaarlijkste wegen van de wereld: van riskante modderwegen langs steile afgronden tot extreme bergpassen. Ondertussen leren de twee hoofdgasten elkaar beter kennen.

Koppels

Dit seizoen zijn de koppels Guido Weijers en Abbey Hoes, Steven Brunswijk en Melody Klaver, Janice Forester en Daniel Boissevain, Michael Boogerd en Edson da Graça, Rintje Ritsma en Gaby Blaaser, Ryanne van Dorst en Famke Louise en Dilan Yurdakul en Renate Gerschtanowitz.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: BNNVARA
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.