De grootste WTF-momenten tijdens ‘Temptation Island’ aflevering 2

temptation island

Zat jij donderdagavond ook weer met open mond te kijken naar ‘Temptation Island’? VIVA zet de grootste WTF-momenten van aflevering twee op een rij.

Beeld RTL
  1. Toen Jolien vertelde dat ze geen vrienden heeft, omdat ze die allemaal had laten vallen voor Herbert, klapperden onze oren al van verbazing. Maar haar reactie bij het zien van verleider Saartje, die een neuspiercing heeft, sloeg alles: “Het meisje met de neuspiercing is niet zijn type. Maar als hij het echt aantrekkelijk vindt, laat ik er ook één zetten.” Uh, wat?!
  2. Blij om te zien dat het vreemde gedrag van Parastoo (in aflevering 1 sprong ze letterlijk bovenop de mannen) iedereen is opgevallen, inclusief Parastoo zelf. Ze lijkt het alleen wel snel weer vergeten: “Ik ga écht extra m’n best doen. Ik neuk ze alle vier.”
  3. Zijn tanktops bij mannen weer in?
  4. Niels, die overduidelijk de sportschool zelf regelmatig van binnen ziet: “Als er maar geen gespierde boys bij zitten.” Wat denk je zelf?
  5. Het moment dat de mannen de mannelijke verleiders ontmoetten: plaatsvervangende schaamte all over. Doen mannen echt zo onder elkaar?
  6. Denken de vrouwen nu écht dat de mannelijke verleiders alleen maar lief en aardig hebben gedaan tegen hun vriendjes?
  7. Herbert, wat DOE JE?!

Lees ook:

De grootste WTF-momenten tijdens ‘Temptation Island’ aflevering 1