De lelijkste outfits van de VMA’s

Zondagavond vonden de jaarlijkse MTV Video Music Awards weer plaats en heel Hollywood paradeerde in de grootste variatie aan outfits over de rode loper. Uiteraard waren er weer aardig wat A- en B-listers die volledig de plank mis sloegen. De ergste flaters van de VMA’s hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

2015 MTV Video Music Awards - Arrivals

Miley Cyrus

Laten we eerlijk zijn, geen lijstje van modeflaters is echt compleet zonder Miley Cyrus. Ook zondagavond was het weer raak. De kleding van de voormalige Disney-ster, of eerder het gebrek eraan, liet weinig aan de verbeelding over.

2015 MTV Video Music Awards - Arrivals

Kanye West & Kim Kardashian

De outfits van ‘Kimye’ pasten weer goed bij elkaar. Dit keer in de zin van: ze waren eigenlijk allebei niet om aan te zien. Waar de realityster zichzelf klaarblijkelijk met grote moeite in haar pak gehesen heeft, heeft de zanger zo te zien niet eens de moeite genomen om zijn luie pak uit te trekken toen hij van de bank rolde.

2015 MTV Video Music Awards - Arrivals

Justin Bieber

De kleding kan er nog net mee door, maar dat haar! De etiketten op producten moeten echt beter nageleefd worden: dit is nou precies waarom je kinderen bij het bleekmiddel uit de buurt moet houden.

2015 MTV Video Music Awards - Arrivals

Serayah

De jurk van de Empire-actrice heeft echt veel teveel franjes. Heeft ze haar jurk per ongeluk door de papierversnipperaar gehaald?

GettyImages-486066030

Jeremy Scott

Nu zijn we best al wat gewend van de modeontwerper, maar dit pak is geen succes. Waar hij vorig jaar op kwam dagen als een grote levende smiley, heeft hij dit jaar maar gewoon de hele regenboog aangetrokken. Hij werd waarschijnlijk zo verblind door alle kleuren, dat hij niet heeft gezien dat hij zijn shirt vergeten was.

GettyImages-486014290

Amber Rose

Amber Rose verscheen in een bodysuit vol denigrerend woorden jegens vrouwen. We waarderen de boodschap erachter, maar misschien niet de meest geschikte outfit mee op de rode loper te lopen.

2015 MTV Video Music Awards - Arrivals

Britney Spears

De kledingkeuzes van de zangeres zijn misschien een stuk beter geworden de afgelopen jaren, maar deze outfit werkt echt niet. De borsten zitten bijna in haar nek!

Beeld: Getty