De leukste katten die Instagram rijk is

leukste katten

Het begon allemaal met Grumpy Cat, maar inmiddels zijn er talloze Instagram-accounts opgedoken van poezen en katten waardoor je kunt blijven scrollen. Om onze Instagramverslaving een beetje te voeden; VIVA zet de leukste katten van het fotonetwerk voor je op een rij!

 

Snorremans

Hamilton the Hipster Cat heeft een echte, witte snor op zijn gezicht zitten. Denk je nu, ‘dat wil ik ook’? Geen probleem, met zijn eigen app voeg je snorren, brillen en andere hipstermateriaal aan je foto.

hamilton

Schattig, schattiger, schattigst

Schattiger dan deze exotische korthaar ga je ze waarschijnlijk niet vinden! Het Instagramaccount van Snoopy is gevuld met plaatjes van de witte poes met de onschuldige oogjes, die af en toe in bijzondere pakjes wordt gehuld.

snoopy

Tong buitenboord

Een schoonheidsprijs verdient ze niet: Lil Bub herken je aan haar altijd buitenboord hangende tong. De poes zit al jaren op Instagram en heeft inmiddels zelfs haar eigen sticker- en t-shirtlijn.

lil bub

Wenkbra… Miauw!

Concerned Kitten is geboren met omhoog staande wenkbrauwen boven zijn ogen, waardoor ‘ie altijd bezorgd kijkt. Zijn echte naam is overigens Gary – vernoemd naar Gary Barlow, die ook opvallende wenkbrauwen heeft.

concerned kitten

Roku Roku

Op het Instagramaccount van Roku the Cat vind je elke dag de schattige kiekjes van deze zilverkleurige kat. Het beestje heeft inmiddels ook zijn eigen Facebookpagina, wat volkomen begrijpelijk is als je zijn foto’s ziet.

 roku the cat

Beeld: Instagram