De meest opvallende momenten van de Golden Globes

Zondagavond was the night! Heel Hollywood (en hoe, check de mooiste jurken hier!) verzamelde zich voor de Golden Globes: de officiële kick-off van het award-seizoen in speelfilmland. De prijsuitreiking zorgde voor een mooie avond, maar er waren ook nog andere momenten die deze Golden Globe-night bijzonder maakten… Wij zetten ze voor je op een rij!

De zoen van Andrew Garfield en Ryan Reynolds

Ryan Reynolds zag de award voor Beste Acteur aan zijn neus voorbij gaan, zijn naamgenoot Ryan Gosling mocht het beeldje mee naar huis nemen. Erg rouwig leek Reynolds er niet om, want hij keerde zich om, pakte acteur Andrew Garfield beet die naast hem zat en zoende hem vol op de mond! Ryan Reynolds’ vrouw Blake Lively lijkt inmiddels wel gewend aan zijn grappen en gierde het uit.

De spray-tan van Ryan Reynolds

Zeker weten het knapste koppel op de Golden Globes-loper: Blake Lively en Ryan Reynolds! Er was alleen een dingetje… Toen de acteur naast Emma Stone op het podium stond om een award uit te reiken, werd overduidelijk dat er een spray-tan aan te pas was gekomen om te zorgen dat hij er ‘op zijn best’ uit zou zien. Niet helemaal gelukt, als je het ons vraagt…

 

Op Twitter is de oranje gloed (lees: mislukte spray- tan) van Ryan in elk geval niet onopgemerkt voorbijgegaan.

 

 

Het awkward momentje van Emma Stone

De felicitatie van Emma Stone aan haar ‘La la land’-regisseur Damien Chazelle voor het winnen van de award voor Beste Screenplay ging niet helemaal van een leien dakje… Damien werd eerst geknuffeld door Ryan Gosling, waarna Emma Stone dacht dat zij aan de beurt was. Ze pakte hem beet, maar Damien was al van plan om Olivia Hamilton te knuffelen, en liet Emma in de kou staan. Awkward

De verkeerd gespelde naam van John Ledgend Legend

Je zou denken dat iedereen op deze aardbol inmiddels wel weet hoe je de naam van John Legend spelt, maar niets bleek zondagavond minder waar. Toen John en zijn vrouw Chrissy Teigen erachter kwamen dat zijn naam op het naamkaartje op hun tafel was geschreven als ‘John Ledgend’ besloot Chrissy los te gaan op Twitter.

Wat een heerlijk mens is het ook

Meryl Streep basht Donald Trump

Tijdens de awardshow kreeg Meryl Streep de lifetime achievement Cecil B. DeMille-award uitgereikt voor haar oeuvre tot nu toe. Tijdens haar bedankspeech greep de actrice meteen de kans om haar zegje te doen. Niet per se om mensen te bedanken of te vertellen waarom ze zo blij is met de award. Nee, het ging over de wereld, de huidige politiek en vooral: Donald Trump. Hoewel ze hem niet bij naam noemde, was het overduidelijk dat ze meerdere keren naar hem verwees.

Bekijk het zelf in onderstaande video:

 

 

De sit down op de trap van Chrissy Teigen

Zo’n award-show is niet niks en duurt meestal de hele avond. Dat besefte Chrissy Teigen ook en ze besloot even uit te rusten op de trap. Terwijl ze daar zat, begroette ze relaxed Blake Lively en Ryan Reynolds.

 

Beeld: Getty Images